Apps

Nieuws over Windows Phone 8 apps en de Store.

WieBetaaltWat app voor Windows Phone 8

Met een nieuw besturingssysteem is het altijd maar de vraag of er wel genoeg apps voor gemaakt zullen worden, maar gelukkig is met Windows Phone 8 gebleken dat dit wel goed zit. Het aanbod van apps voor Windows Phone 8 is in de afgelopen maanden gigantisch gegroeid en nog steeds komen er dagelijks nieuwe apps bij.

Een van die nieuwe apps is de WieBetaaltWat? app, vooral studenten zullen er misschien al wel bekend mij zijn. (meer…)

17 april 2013 | In Apps - 0 Reacties Lees meer...
Maak 360 graden foto’s met Windows Phone 8

De langverwachte foto applicatie wordt eindelijk door Microsoft uitgebracht. Photosynth is een applicatie waarmee je 360 graden panorama foto’s maakt met je smartphone. (meer…)

28 maart 2013 | In Apps - 0 Reacties Lees meer...
Spotify komt met Windows Phone 8 app

Spotify heeft vandaag een Windows Phone 8 app uitgebracht voor de muziekstreamdienst. Op dit moment is de app nog in de beta-versie en kan je de app gedurende 30 dagen gratis gebruiken. Uiteraard moet je daarna een abonnement afsluiten om verder gebruik te maken van Spotify.

Op dit moment is de app alleen nog maar beschikbaar voor Windows Phone 8. (meer…)

10 februari 2013 | In Apps - 1 Reactie Lees meer...
ING App voor Windows Phone in ontwikkeling!

Veel mensen zaten er al op te wachten en we hebben er ook meerdere mailtjes over ontvangen, maar nu is het dan eindelijk zover. ING is bezig met het ontwikkelen van een Windows Phone App. Wanneer de App beschikbaar is om te downloaden is nog niet precies duidelijk.

Een bezoeker van de Windows Phone 7 website WP7.nl heeft een mail gestuurd naar ING met de vraag of er nog een ING Mobiel Bankieren App zou komen voor het Windows Phone besturingssysteem. Meestal heb je geluk als je antwoord krijgt op dergelijke mailtjes, maar deze keer is het wel raak! (meer…)

31 januari 2013 | In Apps - 1 Reactie Lees meer...
Windows Phone 8 Skype app nu beschikbaar

De Skype-App voor Windows Phone 8 is op 12 november gelanceerd. Microsoft zegt hierbij wel dat het een beta-versie is en dat nog niet alle functionaliteiten definitief zijn. Ook heeft je Windows 8 phone minimaal 512 MB werkgeheugen nodig, maar dat is geen probleem met het huidige aanbod Windows 8 smartphones

De vernieuwde Skype app heeft een aantal mooie features. Je kan chatten met je Facebook vrienden en je Windows Live contacten. Ook kan de beta-versie gesprekken op de achtergrond houden. Op die manier kan je inkomende Skype calls normaal ontvangen, zelfs wanneer de Skype app niet op de voorgrond draait. In de definitieve versie zal deze feature zeker beter en uitgebreider zijn! (meer…)

16 november 2012 | In Apps - 4 Reacties Lees meer...