Nokia Lumia 520

nokia-lumia-520
Specificaties
Merk: Nokia
Model: Lumia 520
Display: 4 inch
Resolutie: 800 x 480 pixels
Processor: Dual-core 1Ghz
RAM: 512 MB RAM
Camera 5 megapixel

Nokia Lumia 520 overzicht

De Nokia Lumia 520 is het goedkoopste Lumia model die op het nieuwste Windows Phone 8 besturingssysteem draait. Met een adviesprijs van 170 euro valt de smartphone in het budget-segment, maar de specificaties zijn een stuk beter dan je zou verwachten! Zo beschikt de Lumia 520 over een 4 inch touchscreen display, 1 Ghz dual-core processor en een 5 megapixel camera.

Het is duidelijk dat Nokia zeer veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de afwerking van smartphones. Alle Lumia modellen zijn in verschillende felle kleuren verkrijgbaar en hebben een prachtige afwerking. Ook de Nokia Lumia 520 heeft een zeer mooi design en is in meerdere vrolijke kleuren verkrijgbaar. Het toestel voelt stevig aan in de hand en is dankzij het gewicht van 124 gram en een line van 120mm zeer compact.

De Nokia Lumia 520 heeft een 5 megapixel camera aan boord, en overtreft daarmee veel concurrerende smartphones in dezelfde prijsklasse. De camera maakt verrassend mooie foto’s in het daglicht, maar in de avonduren zijn de foto’s wat minder van kwaliteit en is er hier en daar wat ruis. Naast prachtige foto’s maakt de Nokia Lumia 520 ook nog eens hele goede video’s met een 720p resolutie.

Is de Nokia Lumia 520 geschikt voor mij?

De Nokia Lumia 520 is het perfecte toestel voor mensen die graag gebruik willen maken van Windows Phone 8, maar daar niet teveel voor willen betalen. Het toestel biedt alle opties van het besturingssysteem die de duurdere Lumia modellen ook hebben en heeft prima specificaties. Ook de zeer handige Nokia Apps zoals Nokia Drive zijn geintegreerd op de Lumia 520. Voor een prijs van 170 euro krijg je een dual-core processor, 4 inch scherm, 5 megapixel camera en het nieuwe Windows Phone 8 besturingssyteem. De smartphone verpletterd daarmee de concurrentie en is zeker weten een van de beste smartphones in het budget-segment!
Nokia Lumia 520

1 beoordeling

Geef een beoordeling